Algemene voorwaarden

De prijs voor één origineel digitaal fotobestand bedraagt 3 Euro.  Het hoofdproduct dat wij leveren zijn de originele JPEG-fotobestanden.  Het minimum bestelbedrag bedraagt 6 Euro.

Twee (originele) fotobestanden totaal 6 Euro,  drie fotobestanden totaal 8 Euro,  vier fotobestanden totaal 10 Euro,  vijf fotobestanden totaal 12,00,  zes fotobestanden  totaal 13,00 Euro,  7 fotobestanden totaal  14,00 Euro,  acht fotobestanden totaal  15,00 Euro.  Negen fotobestanden 16 Euro.  Tien fotobestanden 17,00 Euro.   Altijd vooraf PDF-factuur met vooruitbetaling.   Korting wordt op de factuur automatisch verrekend.  Digitale levering circa 72 uren na de ontvangst van uw betaling (en vaak sneller dan 72 uren).

Alle bestelde fotobestanden krijgen een handmatige nabewerking.  Licht/donker maken wij optimaal,  indien nodig gaan wij de horizon kantelen.  Indien nodig worden bestelde fotobestanden automatisch door ons verbeterd.  Als u foto's besteld en er zit een foto tussen die qua gezichtsuitdrukking NIET optimaal blijkt te zijn, dan kijken wij zonder bijkomende kosten naar een betere foto met een betere gezichtsuitdrukking.  Deze handeling wordt voor elke klant handmatig uitgevoerd. 

Concreet houdt het in dat wij van ELK besteld fotobestand handmatig de foto VOOR  en de  foto NA  het bestelde fotonummer bekijken.  Als wij in onze ogen een BETERE foto tegen komen, dan zorgen wij zonder bijkomende kosten dat u keurig de beste foto gaat ontvangen.  Dus hele donkere gezichten? Geen probleem wij zullen de gezichten na bestelling automatisch een stuk lichter gaan maken (zonder bijkomende kosten).

Na overleg kunt u prachtige foto's op canvas bestellen,  er zit een grote zilverkleurige lijst omheen.

Per e-mail kunt u naar onze prijzen informeren van fotocanvas met zilverkleurige fotolijst.

Wij nemen de bestelling definitief in behandeling op het moment dat u per e-mail een akkoord heeft gegeven over de totale bestelling.  Voorafgaand aan de levering ontvangt u een PDF-factuur met een banknummer en een factuurnummer.  Circa 72 uren na het betalingstijdstip worden de fotobestanden toegestuurd via Wetransfer.com.  De korting wordt op de factuur aangegeven en automatisch verrekend.

De fotobestanden op www.Fotogeerars.nl worden op zeer klein formaat gepresenteerd.  Dit doen we bewust om te voorkomen dat kosteloos allerlei materiaal gebruikt en gekopieeerd worden.  Bij elke fotobestelling gaan wij ZELF op zoek of we BETERE fotobestanden kunnen vinden.......  Vinden wij BETER materiaal dan zorgen wij er als service er voor dat dit keurig bij de klant terecht zal komen.  Elke dag, gegarandeerd....... het BESTE van het BESTE voor elke afzonderlijke klant.

Wilt u de fotobestanden ZEER GROOT beoordelen en bekijken?  Maak dan een afspraak in Deventer bij Foto Geerars.   Bekijk zelf de grote fotobestanden op een groot beeldscherm.  Fotobestanden direct uitzoeken, beoordelen, betalen en meenemen op uw meegebrachte USB-stick.  Bel voor een persoonlijke afspraak 0570 627101.

In geval van twijfel van u ons OOK een keuze laten maken, in dat geval ontvangt u gegarandeerd de allerbeste fotobestanden.  U kunt dit communiceren via   info@fotogeerars.nl .  Wij zijn als fotobedrijf zeer kritisch om optimale gezichtsuitdrukkingen te leveren.  Soms vinden wij in onze ogen een beter fotobestand.  Vrijwel altijd krijgt u dit  EXTRA door ons geleverd.  Alle binnenkomende bestellingen worden zeer zorgvuldig en handmatig behandeld.

 Levering van uw foto op canvas met aan de buitenkant een allumiumkleurige fotolijst

Bij ons kunt u ook een poster op canvas bestellen.  Uw foto krijgt een prachtige zilverkleurige fotolijst.  Dit product bestellen wij bij een eigen leverancier in Europa.  Dit handmatige kwaliteitsproduct heeft een levertijd van 4 tot 5 weken.  Informeer per e-mail of telefonisch naar deze speciale levermogelijkheid.   Vanwege de kostbare verzending is dit product uitsluitend in Nederland leverbaar.

Heeft u zin in een fotoworkshop?

Onze fotoworkshops zijn geheel op maat.......  Met één persoon, een kleine groep, een grote groep echt alles kunnen we bieden.  Inmiddels hebben we 30 jaar praktijkervaring.

Samen op stap om heerlijk de mooiste foto's te maken.  Dit kan in Deventer, rond Deventer of op locatie in Nederland.

De minimum tijdsduur is één dagdeel.  De hele dag?  Bij ons geen enkel probleem.

Een groot deel van de opdrachten zijn min of meer vrij in te vullen.  Op deze wijze zijn we er zeker van dat u van het begin tot het eind plezier zal hebben.  Een klein deel zijn de verplichte opgaven.  Heeft u hulp nodig?  Wij helpen u met raad en daad.  In principe loopt u nooit "vast" wij helpen u als een speer  en u kunt weer heerlijk verder fotograferen.  De opdrachten worden aan uw eigen mogelijkheden aangepast.....  Wij laten u nooit verzuipen,  plezier van de eerste tot de laatste minuut staan voorop.

Een fotografieworkshop is ook een hele leuke tijdsbesteding voor een willekeurige groep.  U mag de groep zelf samen stellen,  u mag individueel......

Wat gaan we fotograferen.......?   Deze keuze maken we in overleg.   We zoeken samen onderwerpen uit...... Deventer, de omgeving of op locatie op een willekeurige plaats in Nederland.

Belangstelling?   Informeer telefonisch 0570- 627101  of  per e-mail naar onze vele mogelijkheden.

Bij ons elke dag vrijblijvend prijsopgave & uitleg

Een prijsopgave kan worden omgezet in een orderbevestiging.  In de orderbevestiging  (in de meeste gevallen per e-mail toegestuurd)  vinden we uw contactgegevens,  een prijsindicatie,  een omschrijving van de fotolocatie en een korte omschrijving van de foto-opdracht.  Indien u binnen 7 dagen van de opname-datum annuleert zullen wij standaard kosten aan u in rekening brengen.  Deze kosten zullen minimaal 35 Euro gaan bedragen.

We hebben van het onderwerp GA Eagles vanaf 250.000 fotobestanden in voorraad. Zoekt u iets? Informeer eens bij ons, bijvoorbeeld per e-mail info@fotogeerars.nl .

Zoekt u iets ?  Dan is het handig om telefonisch tel. 0570-627101 of per e-mail info@fotogeerars.nl  met ons contact op te nemen.

Zoekt u een bepaald onderwerp en/of een bepaalde fotoserie?

Zoekt u een bepaald FILM-onderwerp en/of een bepaalde FILM-serie?

Dan is het handig om telefonisch  0570-627101  of per e-mail  info@fotogeerars.nl  met ons contact op te nemen.  Desgewenst mobiel 06 3898 0280.

We hebben momenteel duizenden film- en foto-onderwerpen digitaal in voorraad, informeer naar onze collectie !  Ons archief bevat meer dan 3 miljoen databestanden & fotobestanden.

Via een aanvraag via info@fotogeerars.nl,  of  via o.a. tel. 0570-627101.


Copyright 2021 René Geerars | built by i-design | sitemap | algemene voorwaarden